Kızılören Ortaokulu

Vizyon: Eğitim aşkımızla; birey olma ve toplumsallaşma dengesini sağlamış, geleceği bugünden görecek, ülkesine ışık tutacak gençliği yetiştirmek.

Misyon: Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, kendine ve başkalarına saygılı, öz güveni gelişmiş, her insanın değerli olduğuna inanan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.40 - 15.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kizilorenoo.meb.k12.tr

Adres - KIZILÖREN MAH. 24864. SK. NO 10 MERAM / KONYA

Yerleşim Yeri - Kızılören Mahallesi / Meram / KONYA

Adres - KIZILÖREN MAH. 24864. SK. NO 10 MERAM / KONYA

Ulaşım Kızılören Mahallesi´ne, belediye otobüsü ile ulaşım sağlanabilmektedir. Otobüs, merkezden 07:30´da hareket etmektedir. Okuldan dönüş ise 15:15´de gerçekleşmektedir. Otobüs saatleri, okul ders saatlerine göre ayarlanmıştır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Konya ve Meram İlçe Merkezine Uzaklık: 42 km